Over

puck@deorganisatieontwikkelaar.com

+3 16 10 77 68 24

Het gedrag van medewerkers is cruciaal voor het behalen van je organisatiedoelstellingen. Maar hoe kan de organisatie hier sturing aan geven en de organisatie zó worden vormgegeven dat de doelstellingen daadwerkelijk worden behaald?

Gedrag van mensen, organisaties en doelen bereiken. Dát zijn de 3 onderwerpen die mij enorm interesseren. Na eerst enkele jaren ervaring op te hebben gedaan als manager Personeel & Organisatie en HR- en organisatieadviseur in verschillende sectoren (o.a. horeca, bouw en retail), heb ik er in 2018 voor gekozen om mijn droom te verwezenlijken: zelfstandig ondernemen. Hiermee wil ik mijn visie bereiken, namelijk:

Rust en ruimte voor élke ondernemer en dat in elke organisatie de ondernemer en medewerkers gezamenlijk alle organisatiedoelstellingen realiseren.

Mijn achtergrond in de organisatiepsychologie en bedrijfskunde helpen mij te kijken naar zowel de ‘zachte’ als de ‘harde’ factoren. Ik ga doelgericht en pragmatisch te werk en op een laagdrempelige en persoonlijke manier. Ik werk gestructureerd en planmatig en maak hierbij graag gebruik van de Getting Things Done methode waardoor ik efficiënt en effectief kan werken.

Vind je het leuk om van mij te horen hoe ik je kan helpen jouw organisatiedoelstellingen te bereiken?


Vrijblijvend een kop koffie? Neem contact op!

Groet,

Samenwerking met GRIPatwork

Om ondernemers een totaalpakket te kunnen bieden, sluit De Organisatieontwikkelaar zich vanaf 1 januari 2021 aan bij GRIPatwork. GRIPatwork heeft als missie ambitieuze ondernemers inzicht te verschaffen en grip te laten krijgen op álle cruciale bedrijfsonderdelen.

Dit kan op de volgende gebieden zijn:

  • Finance

  • IT

  • Branding & Webdesign

  • Marketing & Sales

  • HR & Management

  • Processen

Het uitvoeren van de zogenaamde GRIP Smart Business Scan geeft een ondernemer snel en duidelijk inzicht in zijn score op deze bedrijfsonderdelen. Vervolgens helpen de samenwerkingspartners (waaronder De Organisatieontwikkelaar) de onderneming om weer grip te krijgen op dat bedrijfsonderdeel!

De Organisatieontwikkelaar

De Organisatieontwikkelaar helpt ondernemers bij het ontwikkelen van hun bedrijf door processen te verbeteren, structuur aan te brengen, medewerkers in hun kracht te zetten of bij het realiseren van projecten waar ondernemers zelf geen tijd of kennis voor in huis hebben.

Koffie drinken? Neem contact op!

De Organisatieontwikkelaar

Beverstraat 34, 3513 AR Utrecht

E puck@deorganisatieontwikkelaar.com

T +3 16 10 77 68 24

Kvk-nummer 72911840

Btw-nummer NL002278440B10